Over ons

Kindereetcoach Natasja WildemanNatasja

Mijn naam is Natasja Wildeman en ik ben het gezicht achter de methode Spruitjes en Zo! en de opleiding tot kindereetcoach. Kinderen en jongeren hebben altijd een warm plekje in mijn hart gehad. Na werkzaam te zijn geweest in het onderwijs, peuterspeelzaal en de kinderopvang kon het dan ook niet anders of er moest iets komen speciaal voor die doelgroep toen ik tien jaar geleden startte als BGN- gewichtsconsulent. Ik ontwikkelde de methode Spruitjes en Zo! en stelde deze beschikbaar voor andere professionals. Inmiddels zijn we enkele jaren verder en is er deze mooie waardevolle opleiding bijgekomen.

Mijn missie is meer kindereetcoaches in zowel Nederland als België die werken volgens de methode Spruitjes en Zo! en die kinderen, jongeren en hun ouders echt helpen bij het overwinnen van overgewicht.

Zelf heb ik ook kinderen, drie zelfs en ik weet dus hoe belangrijk en waardevol kinderen voor je zijn. Als ouder wil je het beste voor je kind, je wilt je kind leed en pijn besparen. Helaas is dat niet altijd mogelijk en op die momenten wil je als ouder graag hulp die het probleem oplost. Met de methode Spruitjes en Zo! kun jij als professional die hulp bieden. Je kunt ouders handvatten geven en hen en hun kinderen echt helpen naar een gezonder eetpatroon en een gezonder gewicht. Een ontwikkeling die ikzelf altijd erg motiverend vind en waar ik heel veel plezier en energie uit haal.

In de tien jaren die ik nu werkzaam ben als ondernemer en coach heb ik veel ervaring opgedaan, ervaringen die ik graag met jou wil delen. Deze opleiding biedt mij de gelegenheid om dat te doen en om jou dingen te leren en inzichten te geven. Maar ook na het volgen van deze opleiding als je je gaat aansluiten bij Spruitjes en Zo! blijf ik je graag actief steunen en motiveren zodat jij je verder kunt ontwikkelen als kindereetcoach en ondernemer.

Dat doe ik niet alleen, op het gebied van ondernemen heb ik Greta Krijgsman gevraagd de kindereetcoaches van Spruitjes en Zo! te ondersteunen. Zij is businesscoach en stelt zich graag even aan je voor.

                                        Greta

Mijn naam is Greta Krijgsman en ik ben gecertificeerd Businesscoach Bouw een Bloeiend Bedrijf. Toen ik in 2010 startte met mijn eigen coachpraktijk maakte ik een vliegende start. Mijn werkervaring en opleidingen op het gebied van marketing, communicatie & sales hielpen hier natuurlijk bij.

Toch merkte ik, toen ik wilde doorgroeien met mijn praktijk, dat ik blokkades had op verkopen toen het om mijn eigen praktijk ging en om mezelf als coach/trainer. Verkopen werd een ‘dingetje’, het werd namelijk heel persoonlijk, en ik ging het omzeilen en manieren zoeken om te kunnen verkopen zonder dat het als ‘verkopen’ voelde.

Dat was een grote valkuil!

Ik hielp mezelf hier niet mee en mijn klanten zeker niet!

Dat zag ik uiteindelijk in, en ik ontwikkelde mijn eigen succesformule voor verkopen en om mijn praktijk succesvol te maken. Dat werd Verkopen met V.U.N. & Flair. Verkopen is nu eenmaal een belangrijk, essentieel onderdeel van het hebben van een eigen bedrijf.

Voeding heeft al vanaf mijn tienerjaren mijn aandacht, het is een belangrijke energiebron en een gezonde geest en lichaam zijn voor mij de basis van alles. Toen Natasja mij vroeg of ik een trainings-dag in haar opleiding wilde verzorgen hoefde ik niet lang na te denken. Als kindereetcoach kun je enorm veel betekenen voor een gezonde toekomst voor kinderen, en gezien de ontwikkelingen in de maatschappij wordt het een steeds groter probleem.

Voor Spruitjes en Zo! wil ik graag helpen de kindereetcoaches te leren hoe ze hun bloeiende praktijk kunnen opbouwen, hoe ze klanten kunnen krijgen en hun diensten kunnen verkopen, want dan kunnen ze heel veel kinderen en ouders helpen.